Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da vatandaşlara hitap etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya'da toplu açılış töreninde bir konuşma yaptı. Erdoğan, FETÖ ile mücadelede yeni uygulamaların geleceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da vatandaşlara hitap etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da vatandaşlara hitap etti
Erdoğan, Konyalı vatandaşlara hitabında FETÖ operasyonlarına ilişkin, 'Bu yapının içinde olanlardan 15 Temmuz'dan sonra gerçek anlamda pişmanlık duyan çok az kişinin olduğunu görüyorum. İnlerine gireceğiz dedik, girdik. Ama bitmedi. Kaçacak delik arayacaklar. Yeni uygulamalar geliyor birkaç hafta içinde göreceksiniz' dedi.

Erdoğan'ın konuşması:

'Toplu açılış törenleri bizim hizmet anlayışımızın adeta bir alameti farikası haline geldi. Bugün de bu geleneği bozmuyor, toplam 2 milyar liralık bir eser hizmetle buluşturuyoruz.

'KIYAMETE KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ'

15 Temmuz, bu yatırımları hazmedemeyenlerin operasyonlarıdır. Bizim uçaklarımızla bizim helikopterlerimizle vurdular. Şehitler başımızın üstünde. O akşam o bombaları yağdıranlar güçlü olduklarını zannetmişlerdi. Biz milletimizle iftihar ediyoruz. Uçakları da, tankları da susturdunuz. 15 Temmuz'un galibi bu aziz millet oldu. Duracak mıyız, durmayacağız. Yola aynı şekilde devam edeceğiz. Ne zamana kadar? Kıyamete dek bu kararlılığımız devam edecektir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da vatandaşlara hitap etti

'BİR TANE UKALA, KENDİNİ BİLMEZ..'

Şimdi konuşuyorlar. Şimdi 3. darbe gelecekmiş... Bir tane ukala, kendini bilmez köşesinden bir şeyler yazıyor. Ne diyor şair, yürüyeceksin millet yürüyecek arkandan. 15 Temmuz bunun en güzel ifadesi oldu. Birileri farklı şeyler söylediler. Ne dediler, Almanya'ya, İtalya'ya iltica etti... Bilmiyorlar ki biz bu yolda terbiyemizi alırken eğer lider taşın arkasına saklanırsa millet dağın arkasına saklanır. Meydanlara dediğimizde, ölümüne dediğimizde benim aziz milletim 81 vilayette meydanlara yürüdü.

Elektrikler kesiliyor meydana, su kesiliyor meydana... Yahu komut bekleyin biz biliyoruz. Konya'nın yüreğinin nasıl olduğunu biliyoruz. Herkes meydana dendiği zaman evelallah yine koşarız.

7 Şubat MİT krizi ile varlığını iyice hisstermeye başlayan kuşatma ile mücadele etmeye başladık. Karşımızdaki güçleri tam olarak tanımlamakta güçlük çekiyorduk.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da vatandaşlara hitap etti

SİZİN ORTAĞINIZ PYD Mİ TÜRKİYE Mİ
Koalisyon güçleri içinde yer alanlar lütfen siz DEAŞ ile mücadeleyi PYD ile değil gelin 63 ülke... 63 ülke bu DEAŞ'ı halledemiyorsa yöneticileri olarak bu işi bırakalım. Burada bir tuzak var, tuzak başka. Oyun bizim üzerimizde oynanıyor. Kusura bakmasınlar biz bu oyuna ne Suriye'de ne de Irak'ta izin vermeyeceğiz. 'Biz PYD ve YPG'ye silah desteğini vermeye devam edeceğiz' diyorlar. Yazıklar olsun. Senin NATO'da ortağın PYD mi, YPG mi, Türkiye mi? Eğer Türkiye ise bizimle masaya oturacaksın.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da vatandaşlara hitap etti

'YENİ UYGULAMALAR GELİYOR, BİRKAÇ HAFTA İÇİNDE GÖRECEKSİNİZ'
Bu yapının içinde olanlardan 15 Temmuz'dan sonra gerçek anlamda pişmanlık duyan çok az kişinin olduğunu görüyorum. İnlerine gireceğiz dedik, girdik. Ama bitmedi. Kaçacak delik arayacaklar. Şimdi yeni uygulamalar geliyor. Birkaç hafta içinde göreceksiniz'