Bilecik G3 Forum'da Temsil Edildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Bilecik Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fatih Öztürk, bu yıl Trabzon’da gerçekleşen ve Türkiye’nin en önemli girişimcilik etkinliklerinden “Geleceğin Gücü Girişimciler” temalı G3 Forum’a katıldı.

Bilecik G3 Forum'da Temsil Edildi
TOBB öncülüğünde, TOBB Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları tarafından 2011 yılından bu yana düzenlenen geleceğin gücü girişimciler temalı G3 Forum’un ikinci Anadolu toplantısı Trabzon’da gerçekleştirildi.

Girişimcilik kültürünün yaygınlaştırması için düzenlenen G3ForumTrabzon ile girişimciler ve girişimci adayları, ülkenin önde gelen iş insanları ile bir araya geldi. Bilecik’i temsilen G3 Forum’a katılan TOBB Bilecik Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fatih Öztürk konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Genç Girişimciler Kurulu (GGK) genç girişimcilere eğitim, kapasite geliştirme desteği ile girişimci fikirlerini hayata geçirmelerinde destek sağlamak üzere TOBB öncülüğünde bütün illerde kurulmuştur. TOBB GGK’nın Onursal Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Ali Sabancı’dır. Bilindiği üzere kurulumuz Bilecik TSO ve Bozüyük TSO’dan oluşan üyelerle TOBB’a bağlı olarak Bilecik TSO çatısı altında faaliyet gösteriyor. Girişimci adayı gençlere rol model olmak, onlara mentörlük yapmak, kariyerlerini geliştirme fırsatlarını ve kendi kişisel yeteneklerini görmelerini sağlamak amacıyla bizlerde çeşitli zaman dilimleri ve lokasyonlarda girişimci adayı genç arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz; üniversitelerimizde, liselerimizde konferanslar, interaktif söyleşiler ve sunumlar yapıyoruz. Bu bağlamda ilimizi temsilen katıldığım G3Forum’da Başkanımız Ali SABANCI ve TOBB Yetkilileri ile önemli temaslarım oldu. Global Girişimcilik Haftası kapsamında Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği (BOZGİDED) ile birlikte Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (KUTSO) ev sahipliğinde düzenleyeceğimiz ‘Yerel Mucitler Sergisi’ ile ilgili gerekli tanıtımı G3 Forum’da yapma şansım oldu. TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ve GGK Başkanımız Ali Sabancı’yı söz konusu etkinliğimiz hakkında bilgilendirme ve onları davet etme imkanı buldum” dedi.

Kaynak: İHA