Belediye Meclis Üyelerinden Hizmetlere Tam Not

Bolu Belediyesi Meclis Üyeleri, Bolu Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeleri ve yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Geziye Belediye Eski Meclis üyesi Abdülkadir Key’de katıldı.

Belediye Meclis Üyelerinden Hizmetlere Tam Not
Bolu Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler ve gerçekleştirilen çalışmalar, meclis üyeleri tarafından incelendi. AK Parti, CHP ve MHP Meclis üyelerinin tamamına yakını tarafından gerçekleştirilen proje inceleme gezisine Bolu Belediyesi Eski Meclis Üyesi Abdülkadir Key ve Bolu Belediyesi Teftiş Kurulu Müdürü Muhittin Özçelik’te katıldı.

Bolu Belediyesi Basın Yayın Birimi Sorumlusu Ayşe Atılgan’ın rehberlik ettiği gezide ilk olarak Karadere Suları Tüneli’nde gerçekleştirilen çalışmalar yerinde incelendi. Tünel ile ilgili meclis üyelerine bilgi veren yetkililer, bittiğinde toplamda 3 bin 600 metre uzunluğunda olacak tünelin bugün itibariyle 700 metreyi geçtiğini söylediler.

Tünel çalışmalarının ardından sırasıyla Kent Müzesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Seralar ve Bebek Meyve Ormanı’nı gezerek oradaki çalışmaları da yerinde inceleyen meclis üyeleri, yatırımları oldukça beğendiklerini belirterek, Bolu için çok değerli olduğunu söylediler.
Kaynak: İHA