Başkan Ergün Vatandaşlarla Buluştu

İlçe programı kapsamında Akhisar’a giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıçalı Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Hizmetleri nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür eden Mahalle Muhtarı Ünal Adeş, “Cengiz Başkanımız sayesinde köyümüz çok iyi yerlere geldi. Başkanımız hizmet için doğmuş. Ben her Allah’ın günü Cengiz Başkanımızın yaptığı hizmetleri takip etmekten yoruldum” dedi.

Başkan Ergün Vatandaşlarla Buluştu
Sık sık ilçeleri ziyaret ederek sorunları yerinde gören ve Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar’a bağlı Sarıçalı Mahallesine ziyarette bulundu. Mahalleye girişinde vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Ergün’e MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, daire başkanları, meclis üyeleri, Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ile şube müdürleri eşlik etti. Başkan Ergün, mahallede vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet etti. Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıçalı Mahallesinde içme suyu arıtma tesisi, mezarlık yolu çalışması ve mezarlık temizliği, mahalle içerisindeki iki sokakta yapılan kilit parke taşı çalışması, cami boyaması ve aydınlatması çalışmaları nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür eden Muhtar Ünal Adeş, “Cengiz Başkanımız sayesinde köyümüz çok iyi yerlere geldi. Başkanımız hizmet için doğmuş. Ben her Allah’ın günü Cengiz Başkanımızın yaptığı hizmetleri takip etmekten yoruldum” diye konuştu.

“Çalışmalarımız sizler için”

Mahalle sakinlerine gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde, Akhisar’da ve Sarıçalı Mahallesinde gerçekleştirdiği çalışmaları anlattı. Başkan Ergün, “Bunlar vatandaşlarımızın daha sağlıklı, huzurlu ve mutlu yaşayabilmesi için yapılıyor. Bizim üzerimize düşen görev ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Muhtarımız mahallemize yapılan çalışmaları anlattı. Güle güle kullanın” dedi.

“Dualarınızı esirgemeyin”

Büyükşehir Belediyesi’nin her geçen gün daha iyi hizmetleri vatandaşlara ulaştıracağının altını çizen Başkan Ergün, “Bu yıl sadece Akhisar’da yaptığımız asfaltın toplamı 208 kilometre. Geçen sene kalan asfalt miktarı ile bu seneyi birleştirerek 2 bin 250 kilometre asfaltı bu yaz sezonunda bitirmenin huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Ben yapılan hizmetler için başta buna vesile olan muhtarıma teşekkür ediyorum. Emeği geçen ilgili daire başkanlarımıza ve çalışanlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Biz yaptığımız çalışmalarla sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Söz verdiklerimizi yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin yüzündeki mutlu ifade bizim için en büyük şevk. Sadece sizden isteyebileceğim dualarınız esirgemeyin. Bir çizgimiz var. Allah bu çizgimizi bozmasın. Geçtiğimiz 5 yılda hiçbir ayrım gözetmeden 57 mahallenin hepsinin altından girdim üstünden çıktım. Şimdi merkezdeki iki ilçenin kaldırımı, yolları, asfaltları her şeyi hazır. Şimdi de Büyükşehirle hiçbir ayrım gözetilmeden her yere bu hizmetler getirilecektir. Bunun sözünü veriyorum” diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, daha sonra vatandaşlarla sohbet etti. Mahalle sakinlerinin sorularını da alan Başkan Ergün, vatandaşların merak ettiği Büyükşehir Belediyesi’nin diğer çalışmalarını da anlattı.
Kaynak: İHA