Basın Mensupları Ortaca Ve Datça İlçelerini Gezdi

Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği’nin organizesi ile Muğla’yı ziyaret eden Malatyalı basın mensupları Ortaca ve Datça İlçelerini de gezme fırsatı buldu.

Basın Mensupları Ortaca Ve Datça İlçelerini Gezdi
Bir otelde buluşan basın mensupları, Ortaca İlçesi Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ile fikir alış verişinde bulundu. Burada konuşan Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Muğla’nın büyük şehir olmasından sonra yaşanan sıkıntılardan söz edip, Büyükşehir yasasının tekrar gözden geçirilmesini istediklerini söyledi.



Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş de, Ege bölge ile Malatya arasında kültürel köprü oluşturmak amacıyla zaman zaman böyle gezi ve ziyaret programı düzenlediklerini ifade edip, gezi programına verdiği destekten dolayı Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’e teşekkür etti.

Karaçelik’e kayısıyı sembolize eden plaket ve kuru kayısı hediye edilirken, Karaçelik de Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş’e, belediyenin plaketini sundu.

Bu arada Datça Belediyesi’ni de ziyaret eden grup, Gürsel Uçar’ı da makamında ziyaret etti. Burada konuşan Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, bu yıl yeterli turistin ilçeye gelmediğini belirterek. Ramazan ve Kurban Bayramı tatillerinin 9 gün olmasının özellikle iç turizmin canlanmasına yol açtığını vurguladı.

Ziyarette Uçar’a Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti tarafından plaket takdim edildi.
Kaynak: İHA