Bakan Müezzinoğlu Kocaeli'de

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu:'Kocaeli, Türkiye'nin sanayisinde, ihracatında çok güçlü dinamikleri olan bir ilimiz'.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kocaeli'nin Türkiye'nin sanayisinde, ihracatında çok güçlü dinamikleri olan bir il olduğunu söyledi.

İzmit ilçesinde Ramada Otel'de, AK Parti, CHP ve MHP'nin Kocaeli milletvekilleri, siyasi partilerin il başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelen Müezzinoğlu, bakanlık olarak çalışma hayatıyla ilgili değerlendirme toplantısının dördüncüsünü bugün Kocaeli'de yaptıklarını belirtti.

Daha önce Tekirdağ, Sakarya ve Bursa'da bu toplantıları düzenlediklerini anımsatan Müezzinoğlu, bu değerlendirme toplantılarına kentin ortak aklını oluşturan sivil toplum örgütlerini, siyasi partilerin il başkanları ve milletvekillerini davet ederek, hem bir kahvaltı da buluştuklarını hem de ilin öncelikle çalışma hayatıyla ilgili sonra da varsa kendilerinin devreye girmeleri gereken konu başlıklarını değerlendirdiklerini anlattı.

Müezzinoğlu, çalışma hayatı açısından Kocaeli'nin önemli bir kent olduğunu vurgulayarak, 'Kocaeli Türkiye'nin sanayisinde, ihracatında çok güçlü dinamikleri olan bir ilimiz. Çalışma hayatıyla ilgili de daha iyi olabilmesi adına, çalışma ortamının huzuru adına 'ne yapabiliriz'i paylaşacağız.' ifadesini kullandı.

Toplantı, daha sonra basına kapalı devam etti.

Toplantıya, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da katılıyor.
Kaynak: AA