Vali Yazıcı Esnafı Ziyaret Etti

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Sındırgı’daki ilçesinde esnafları ziyaret etti.

Vali Yazıcı Esnafı Ziyaret Etti
Balıkesir’de göreve geldiği günden bu yana sürekli halkla içiçe olan Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye gayret gösterdiğini ifade eden Vali Yazıcı, "İnsanlarımızla çarşı pazarda görüşmemiz, bizimle sohbet etmesi insanlarımızı mutlu ediyor" dedi.

Vatandaşların sorunlarını çözmek ve taleplerini değerlendirmek için mutlaka halkın içinde olmak gerektiğine vurgu yapan Vali Yazıcı ,"Sık sık esnafımızın çayını içerek, onların dertlerini, sıkıntılarını dinlemek amacıyla esnafımızla bir araya geliyor, sohbet ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ile vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Halkla iç içe yan yana hizmeti esas bildik ve bu nedenle her daim vatandaşlarımızın yanındayız" dedi.

Esnaflarla dertleşen ve onların sıkıntılarını dinleyen Vali Yazıcı, "Sındırgı’nın gelişmesinde esnafımızın çok büyük rolü var. Sındırgı esnafı şunu bilmelidir; hiç çekinmeden her türlü sıkıntısını ve ihtiyacını bizlere iletebilir. Her bir vatandaşımız ve her bir vatandaşımızın fikri, önerisi bizim için çok değerli. Sındırgı’da yaşayan her bir vatandaşımızı bir bütünün parçası olarak görüyoruz" diye konuştu.

İlçe merkezinde bulunan çay bahçesine geçen Vali Yazıcı, buradaki vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi. Sındırgı esnafı ve vatandaşlar Vali Ersin Yazıcı’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA