Kırşehir'de 36 Branşta Kış Dönemi Kursları Başlatıldı

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 4 merkezde vatandaşlara yönelik 36 branşta kış dönemi kurslarının başlatıldığını bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Belediye Gençlik Merkezi, Aile Yaşam Merkezi ile Kervansaray Mahallesi Konağı Kurs Merkezi ve Bahçelievler Nene Hatun Konağı Kurs Merkezi’nde başlatılan kış dönemi kurslarına yoğun ilgi olduğunu ifade etti.

Aile Yaşam Merkezi, Gençlik Merkezi ve konaklarda tiyatro, diksiyon, işaret dili, İngilizce, Osmanlıca, Kur'an-ı Kerim, ebru, yağlı boya başta olmak üzere 36 farklı branşta düzenlenen kurslara 2 bin 344 kişinin başvurduğunu dile getiren Bahçeci, şöyle devam etti:

'Kültürel, sosyal ve eğitsel alanda faaliyetlerimizi artırmak ve Kırşehirlilerin ihtiyacı olan etkinlikleri düzenlemek için açtığımız bu merkezlerimizde kurslarımız her dönem yoğun ilgi görüyor. Kurslarımızla Kırşehir'de sosyal hayata zenginlik kattık. Kırşehir'in huzur şehri olma yolunda önemli adımlarından biri olarak gördüğümüz sosyal belediyecilik anlayışımızın en güzel örneklerinden biridir kurs merkezlerimiz. Hem yaz hem de kış döneminde kurslarımız bayanlar, çocuklar ve gençler tarafından yoğun ilgi topluyor. Bu da bizleri çok mutlu ediyor. Yeni dönemde açılan kurslarımıza herkesi davet ediyorum.'

Bahçeci, 4 merkezde devam eden 36 kursta kişisel gelişime katkı yaptıklarını vurgulayarak, talep olması halinde farklı kursların da açılabileceğini kaydetti.

Kaynak: AA