EDES Eğitimcilere Anlatıldı

Denizli’de, Engellilere Destek Projesi (EDES) kapsamında hayata geçirilen “Engellilerin Toplumsal Entegrasyonu ve Engellilere Yönelik Toplumda Empati Oluşturma Projesi” okul müdürleri ve öğretmenlere anlatıldı.

EDES Eğitimcilere Anlatıldı
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Engellilere Destek Projesi (EDES) kapsamında hayata geçirilen “Engellilerin Toplumsal Entegrasyonu ve Engellilere Yönelik Toplumda Empati Oluşturma Projesi” Denizli Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda eğitimcilere anlatıldı. Toplantıya Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Kadriye Özer, Moderatör Prof. Dr. Oğuz Karadeniz, eğitmenler, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

Proje ile eğitimcilere engelliler için verilen hizmetler, sağlık raporları, sağlık imkanlarından yararlanma, izin gibi birçok konuda bilgiler de verildi.

Proje Denizli’deki tüm kamu kurum ve özel sektörlerde anlatılması bekleniyor. Ayrıca projenin 12 ay sonunda yapılacak çalıştay ile son bulacak.
Kaynak: İHA