Demreli Muhtarlara Ofis Jesti

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre ilçesinde bulunan muhtarlara çalışma ofisi kuruyor.

Demreli Muhtarlara Ofis Jesti
Büyükşehir Belediyesi, muhtarların daha rahat koşullarda vatandaşlara hizmet vermesi için Demre’deki muhtarlara ofis kuruyor.

Antalya’dan gelen ve modern bir ofiste yer alması gereken tüm gereksinimleri karşılayan muhtar ofisi, ilk olarak Gökyazı Mahallesi Muhtarı Sait Kıyak’a teslim edildi. Demre Belediyesi’nin yanına kurulan ofis, 8 metre uzunluğu 4 metre genişliğinde olup, ofisin içerisinde muhtarın çalışacağı odanın yanı sıra mutfak ve WC’de bulunuyor.

Muhtarların çalışma ortamlarının vatandaşlar için önem taşıdığına dikkat çeken Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, Başkan Menderes Türel’in bu konuya önem verdiğini ve sırasıyla diğer bölgelerdeki muhtarlara da ofislerin kurulacağını söyledi.



Ofisten dolayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür ettiğini belirten Gökyazı Muhtarı Sait Kıyak da “Daha önce kendi işletmemde vatandaşlarımıza hizmet veriyorduk. Açıkçası kolay olmuyordu. Mobilya ve diğer eksikliklerin tamamlanmasının ardından ofisimize taşınıp vatandaşlarımıza buradan hizmet vereceğiz. Son derece şık ve modern. Menderes Türel Başkan’a teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaynak: İHA