Carrefoursa'dan Müşteri Ve Çalışanlarına Aşure

CarrefourSA, Maltepe Park AVM'deki hipermarketinde müşteri ve çalışanlarına aşure dağıttı.

CarrefourSA'dan yapılan açıklamaya göre şirket, Maltepe Park AVM'deki hipermarketinde bugün müşterilerine ve çalışanlarına aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Etkinliğe, Sabancı Holding Üst Yöneticisi (CEO) Zafer Kurtul ile CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin de katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Zafer Kurtul, aşure ayını CarrefourSA çalışanları ve müşterileriyle birlikte karşılamaktan ve bugün burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu bildirdi.

Aşurenin farklılıklarla beraber bir arada yaşamanın önemini çok iyi anlattığını aktaran Kurtul, Türkiye'nin Sabancı'sı olarak güzellikleri ve gelenekleri her zaman korumak gerektiğine ve birlikte çok güzel bir bütünün parçası olduğuna inandıklarını dile getirdi.

Hakan Ergin ise bolluk ve bereketin simgesi aşurenin, paylaşma ve dayanışmanın vesilesi, farklılıkların ahenk içinde ortak bir tadı oluşturmasının en güzel örneği, birlikteliğin en güzel bir ifadesi olarak bilindiğini hatırlattı.

CarrefourSA olarak aşure ayını bu yıl özel bir şekilde kutladıklarını belirten Ergin, şu ifadeleri de kullandı:

'Aşure paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesi. Aşure pişirip dağıtmak günümüzde halkımız tarafından güzel bir uygulama olarak sürdürülüyor. Bu da sevginin pekişmesine vesile oluyor. Biz de bugün Sabancı Holding CEO'muz Zafer Kurtul ile birlikte Maltepe Park AVM'deki hipermarketimizde müşterilerimize ve çalışanlarımıza aşure dağıtmaktan, kültürümüzün bu önemli değerini sürdürmeye katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz.'

CarrefourSA, aşure ayı boyunca fındıktan fıstığa, buğdaydan nohuta, nardan üzüme geleneksel aşurelik ürünlerine raflarında özel fiyatlarla yer veriyor. Marketlerde aşure ikramları yapılırken, aşurenin anlamından tarifine kadar bilgilendirici içerikler müşterilere sunuluyor.

Kaynak: AA