Canlı yayında acı itiraf: Çocuklarımın babası kardeşimmiş

Beyaz TV ekranlarında başarılı sunucu Nur Viral'in sunduğu 'Hayatta Herşey Var' programına her perşembe olduğu gibi bu perşembe'de canlı yayında birbiri ardına şok telefonlar geldi. Ama yayına bağlanan bir erkek izleyicinin acı itirafı herkesi hem üzdü hem de şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Canlı yayında acı itiraf: Çocuklarımın babası kardeşimmiş
Canlı yayında acı itiraf: Çocuklarımın babası kardeşimmiş
Beyaz TV'de hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan Nur Viral'in sunduğu 'Hayatta Her şey Var' programına telefon bağlantısı ile katılan bir erkek izleyici canlı yayında öyle acı bir itirafta bulundu ki stüdyoda herkes şaşkına döndü. Yayına bağlayan erkek izleyici ' 13 sene evli kaldım. Eşim 13 sene boyunca beni kardeşimle aldatmış. Üstelik çocuklarımda kardeşimdenmiş. Eşimin beni erkek kardeşimle aldattığını ve çocukların kardeşimden olduğunu ayrıldıktan sonra öğrendim' dedi. Telefondaki izleyicinin acı itirafı karşısında ünlü sunucu Nur Viral ve stüdyodakiler gözyaşlarına hakim olamadı.

Evlilik Terapisti Selin Karacehemnem'in çocukları sorması üzerine yayına bağlanan izleyici 'Ben çocuklarımı çok seviyorum. Onları asla bırakmam' dedi. Evlilik terapisti Selin Karacehennem ve başarılı sunucu Nur Viral çocuklarına sahip çıkan izleyiciyi yürekten alkışladı.