Teorem Dergisi Ekibinden Kaymakam Parlar'a Ziyaret

Odunpazarı ilçesi Ticaret Borsası Ortaokulu öğrencileri hazırlamış oldukları “Teorem” dergisinin sunumunu yapmak üzere Odunpazarı Kaymakamı A. Selim Parlar’ı makamında ziyaret etti.

Teorem Dergisi Ekibinden Kaymakam Parlar'a Ziyaret
Ziyarette dergi ekibini temsilen 8. zınıf öğrencileri Öznur Yiğit ve Enes Bakacak, matematik öğretmenleri Murat Dolu rehberliğinde hazırladıkları Matematik Dergisi hakkında Kaymakam Parar’a bilgi vererek dergilerinin 2’nci sayısını takdim ettiler. Bu ziyarette Ticaret Borsası Ortaokulu Müdürü Oktay Turinay ve Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit de dergi ekibine eşlik etti.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Parlar, “Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi bu güzel çalışmalarından ötürü tebrik ederim” diyerek beğenilerini ifade etti, derginin içeriği ve hazırlanış süreci ile ilgili sorular sordu. Parlar, öğrencilere gelecekte hangi mesleği yapmak istediklerini sorduktan sonra çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Matematik öğretmeni Murat Dolu’dan da dergi hakkında bilgi alan Kaymakam Parlar, öğrencilere çeşitli hediye takdim etti ve günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra?kapıda uğurladı.
Kaynak: İHA