Medeniyet Ve Değerler Protokolü İmzalandı

Osmaniye Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilciliği arasında medeniyet ve değerler protokolü imzaladı.

Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, vakıf temsilcilerini kabulünde yaptığı açıklamada, milli ve manevi değerlerin önemli olduğunu belirterek imzalanan protokol için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Protokolün iki yıl geçerli olduğunu ifade eden Çelik, 'Gençlerin değerlerimizi benimsemiş olarak yetişmesinin medeniyet inşasında büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. İki yıl geçerli protokol kapsamında ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik faaliyetler ve çeşitli organizasyonlar gerçekleştirilecek.' dedi.

TÜGVA İl Temsilcisi Talha Akif Gürbüz de, 'Vakfımız gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini önemseyen, bu yaklaşımlarla düşünen, tasarlayan ve hayatlarına temas eden bir misyon ile kendini devamlı geliştiren, yenilikçi ve nitelikli insan oluşumuna katkı sağlamayı misyon edinen bir vakıftır. Gençlerimize büyük katkı sağlayacak protokol kapsamında bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif gibi alanlarda yapılacak etkinlikler için okul ve kurumlara ait gerekli alanların kullanımında çalışmalar yapılacak' diye konuştu.

Daha sonra, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik ve TÜGVA İl Temsilcisi Talha Akif Gürbüz, Medeniyet ve Değerler protokolünü imzaladı.

Kaynak: AA