İncesu Belediyesi Sıcak Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

İncesu belediyesi vatandaşların, ulaşımlarını rahat bir şekilde sağlayabilmeleri için sıcak asfalt çalışmasını sürdürüyor.

İncesu Belediyesi Sıcak Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor
Çardaklı mahallesi, İmamlı, Ispalı, Karakuyu ve Karakuyu mahalleleri arasındaki 5 kilometrelik yolun şuanda sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiğini açıklayan İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi.

Başkan Karayol, " İncesu Belediyesi olarak 2016 yılı yatırım programımızda yer alan 30.000 ton sıcak asfalt yapım işinin bugün Çardaklı Mahallesi, İmamlı, Ispalı, Karakuyu mahalleleri arasındaki 5 km’lik yolun sıcak asfalt çalışmalarına başlamış durumdayız. Daha önce Kızılören, Süksün ve İlçe sınırlarımız içerisinde muhtelif noktalarda 20.000 ton sıcak asfalt çalışmaları tamamlanmıştı. İnşallah çardaklı mahallemizden sonra önce İncesu Merkezdeki Meslek Yüksek Okulu yolu daha sonrada 3. Etap TOKİ konutlarının Semerkent mahallemize bağlantı yolu olan 2 km uzunluğunda 20 m genişliğindeki yolumuzun sıcak asfalt çalışmaları toplamda 10.000 ton sıcak asfalt çalışması yaparak 2016 yılı sıcak asfalt çalışmalarımızı tamamlamış olacağız" dedi.

Başkan Karayol, "Bu çalışmalarımızı inşallah Ekim ayı sonuna kadar bitirmeyi hedefliyoruz. Yaptığımız bu çalışmalarla vatandaşlarımız günlük işlerine gidiş gelişlerini daha rahat bir yollardan sağlamış olacaklardır. Bu 5 km’lik mesafemizdeki çardaklı mahallelerimizde toplam nüfus 350 civarında İncesu Belediyesi olarak en ufak yerleşim yerlerimize kadar 2017 ve 2018 yılına kadar bir bütün olarak sıcak asfalt çalışmalarını yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. İnşallah yapmış olduğumuz bu yollarla kaza risklerini azaltarak vatandaşlarımız kazasız belasız bu yolları iyi günlerde kullanırlar" ifadesinde bulundu.
Kaynak: İHA