İlkadım Derebahçe Sosyal Tesisleri'nin Açılışı Yapılacak

İllkadım Belediyesinin yaptığı Derebahçe Sosyal Tesisi'nin açılışı, 14 Ekim Cuma günü Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımıyla yapılacak.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yaptığı yazılı açıklamada, yerel seçimler öncesi verdikleri sözleri sırasıyla yerine getirmenin mutluluğu ve huzurunu yaşadıklarını belirtti.

'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' sözünün kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Tok, halkın istek ve taleplerini ön planda tutan, insana yatırım yapan bir belediyecilik anlayışı ile hizmetlerini şekillendirdiklerini belirtti.

İlçeye yapılan hizmetleri çağdaş belediyecilik anlayışının gereklerine uygun biçimde gerçekleştirme çabasında olduklarını ifade eden Tok, şunları kaydetti:

'Rutin belediye hizmetlerini hızlı şekilde gerçekleştirmenin yanı sıra ilçemize yeni ve gülümseyen bir çehre kazandırmaya çalışmaktayız. Cuma günü Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Samsun protokolü ve halkımızın katılımıyla Derebahçe Sosyal Tesisleri'mizin açılışını gerçekleştireceğiz. Bölgede önemli bir boşluğu dolduracak tesisimiz, bir külliye olarak hizmet verecektir. 6 dönümlük alana inşa ettiğimiz sosyal tesisimizde düğün ve nikah salonları, etüt merkezleri, cep sinema salonu, fitness salonu, kafeterya, mescit ve otopark gibi birçok alan bulunacak. Çok amaçlı kültür ve yaşam merkezimizin açılışını yaparak ilçemiz için önemli bir projeyi daha hayata geçirmiş olacağız.'

Kaynak: AA