DİGİAD Yeniden Faaliyete Geçirildi

Didim Genç İşadamları Derneği (DİGİAD) yeniden hayata geçirildi. Özgür Deniz’in kurucu başkanlığındaki dernek ilk genel kurulunun ardından üyeleriyle bir araya geldi.

DİGİAD Yeniden Faaliyete Geçirildi
Didim’de 2007 yılında kurulmasına rağmen daha sonra kapanan Didim Genç İşadamları Derneği yeniden canlandırıldı. İşadamı Özgür Deniz’in öncülüğünde başlatılan çalışmalar neticesinde dernek yeniden faal hale getirilerek yeniden kuruldu. Derneğin yeniden kurulmasının ardında Kurucu yönetim kurulu ilk genel kurulunun ardından dernek üyeleriyle yemekte bir araya geldi.

D-Marin Didim Marina’daki Yacht Club’te düzenlenen yemeğe dernek üyeleri hazır bulunurken, yemek öncesinde dernek işeyişi hakkında bilgiler aktarıldı. Yemekte konuşan Didim Genç İş)adamları Derneği (DİGİAD) Başkanı Özgür Deniz Didim’de yaşayan genç işadamlarını bir araya getirerek, aralarındaki sosyal dayanışmayı arttırmak, genç iş adamlarını bir çatı altında toplayarak tanışma ve kaynaşmalarını temin etmek, mesleki, ekonomik, sosyal ve kültürel yönden bilgi alış verişinde bulunmalarını sağlamak, bürokrasi ile ilgili tüm işlem yeteneğini ilgili özel ve resmi kuruluşlarla olan ilişkilerini geliştirerek sağlıklı ve düzgün yürütülmesini üyelerin yararına sağlamak adına bu derneği kurduklarını söyledi.



Deniz Söke Genç işadamları Derneğini örnek gösterip çalışmalarından örnekler vererek “Bu birliktelik iyi olacak. Didim’de ticaret odası tek STK kaldı ilçede; alternatifi yok. SÖGİAD’ın panayırına katıldım ve çok güzel bir etkinlik yapmışlar. Açıkçası ilçeye katkı sağlıyor. Didim’de bu yok ama neden biz aynısını yapmayalım. Ticaret Odasını tek başına bırakmamalıyız. Didim Genç işadamlarının daha etkili olması noktasında bize görevler düşüyor. Birarada olmalıyız ve toplu şekilde mücadelemizi vermeliyiz. Biz bu amaçla yola çıktık ve kurucu yönetim kurulumuz bize destek oldu. DİGİAD olarak daha güzel çalışmalara imza atacağız. Biz Didim’de iş yapıp para kazanıyoruz ama sosyal anlamda ve toplumsal olarak biraz sönük kalıyoruz. El birliğiyle bir şeyler yapmanın daha doğru olacağını düşünüyorum. Önemli olan bu yapıyı büyütmek; herkesin katkılarına ihtiyacımız var.”ifadelerine yer verdi.

Deniz 33 üyelerinin bulunduğunu belirterek görev dağılımlarını yaptıklarını ifade ederek, yönetim içerisinde de ayrı bir görev dağılımı da yapmayı planladıklarını söyledi.



DİGİAD Kurucu yönetim kurulunda şu isimler yer aldı; Başkan Özgür Deniz, başkan yardımcısı Mehmet Çelik ve İsmet Kartal, Yönetim kurulu üyeleri Ruşen Çakır, Akın Ergenekon ve Tolga Saylan.
Kaynak: İHA