Vatandaşın Yeri Sarımsaklı Sakinlerinin Temizlik Sorunlarına Eğildi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; gönüllü olarak halkın talep ve şikayetlerini yetkililere duyurabilmek için harekete geçen Aysel Namlı’nın öncülüğündeki Vatandaş’ın Yeri; bu kez de Sarımsaklı Pazar yerinde kurdukları stantta bölge sakinlerinin nabzını tuttu.

Vatandaşın Yeri Sarımsaklı Sakinlerinin Temizlik Sorunlarına Eğildi
Ayvalık’ta ünlü film yapımcısı merhum Güner Namlı’nın eşi Aysel Namlı kendisine ait ‘Vatandaş’ın Yeri’ gönüllü ekibi ile ilçenin çevre temizliği ile ilgili başlattığı imza kampanyası kapsamında önceki gün de Sarımsaklı’da Salı pazarında stant açtı.

Ayvalık Belediyesi’ne ait Sarımsaklı Kapalı Pazar Yeri’ne gelen vatandaşların temizlik konusundaki şikayet ve önerilerini alan gönüllülere; bölge halkı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki BASKİ ile Ayvalık Belediyesi sorumluluğundaki çevresel sorunlarını ifade edebilmek için kurulan standa koştu.

Sarımsaklı sakinleri BASKİ bünyesindeki kanalizasyon taşkınları, Badavut’taki arıtma tesisi ile Ayvalık Belediyesi bünyesindeki çöp sorunlarıyla ilgili şikayetlerde bulunarak, ‘Ayvalık Temiz Kalsın’ sloganıyla başlatılan kampanyaya destek verdi.
Kaynak: İHA