Tekkeköy'de Altyapı Çalışmaları

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçe merkezindeki altyapı çalışmalarını inceledi.

Yeşilyurt ve Togar, Tekkeköy ilçesindeki Büyüklü ve Ant yerinde altyapı çalışmalarını, Çırakman ve Kababürük derelerinde ise ıslah çalışmalarını yerinde inceledi.

Yeşilyurt, burada yaptığı açıklamada, 2016 yılında eylül ayı sonuna kadar Samsun'un 17 ilçesinde 144 kilometre kanalizasyon ve yağmur suyu hat çalışması yapıldığını, Tekkeköy ilçesinde ise 10 kilometre kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşendiğini kaydetti.

Altyapı çalışmaları ile ilgili olarak yapacak çok işlerinin olduğunu kaydeden Yeşilyurt, 'Kanalizasyon Daire Başkanlığına bağlı ekipler de şehir merkezinin çeşitli noktalarında çalışmalarımız devam ediyor. Samsun'un şehir merkezi ve ilçeleri Avrupa standartlarını getirmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.' dedi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ise, ilçelerine büyük altyapı projeleri yapıldığını ifade ederek, 'İlçede Büyüklü ve Ant Yerinde ise alt yapı çalışmaları devam ediyor. Ayrıca Tekkeköy'e Kapalı Spor Salonu, Dünya Ticaret Merkezi yapıldı. Stat inşaatı ise devam ediyor. 19 Mayıs Stadının 2017-2018 sezonuna yetiştirilecek. Ayrıca Hafif Raylı Sistem Tekkeköy ilçe sınırlarını alacak şekilde uzatıldı.' diye konuştu.

Kaynak: AA