Tarım'da 'Yeşil Masa' Uygulaması Başladı

Bingöl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, üreticilerin taleplerini hızlı ve sağlıklı sonuçlandırmak amacıyla 'Yeşil Masa' uygulaması başlattı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Yıldırım, yaptığı açıklamada, tarımda daha etkili ve verimli sonuçların alınması için her şeyden önce çiftçinin memnuniyetine önem verilmesi gerektiğini söyledi.

'Yeşil Masa' uygulamasıyla daha verimli ve kaliteli hizmet verileceğini kaydeden Yıldırım, İl Müdürlüğüne ait hizmet binası girişinde kurulan Yeşil Masa'da 3 personelin görevlendirildiğini ifade etti.

Burada çiftçilerin her türlü şikayet, sıkıntı ve taleplerini dinleyeceklerini belirten Yıldırım, 'İl Müdürlüğü olarak çiftçilerimize ve tarıma büyük önem verdiğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Bunu da sadece sözlü olarak değil, uygulamalı olarak gösterdik. Tarımda kalkınma ve gelişme olacaksa bu da her şeyden önce çiftçinin memnuniyetiyle, bilinçlenmesiyle olur. Biz de Bingöllü çiftçilerimize imkanlarımız dahilinde en iyi hizmeti sunmak için çaba sarf edeceğiz.' diye konuştu.

Kaynak: AA