Muhsin Kızılkaya'dan skandal sözler

Habertürk gazetesi yazarı Muhsin Kızılkaya'nın "Askerlerin görevi hayatını vermek, bunun için maaş alıyorlar, bana ekstra bir iyilik yapmıyorlar" sözleri tepki çekti.

Muhsin Kızılkaya'dan skandal sözler
Muhsin Kızılkaya'dan skandal sözler
Habertürk ekranlarında Didem Arslan Yılmaz'ın modere ettiği Türkiye'nin Nabzı programı son günlerin en skandal sözlerine sahne oldu. 

DARBE YAPMA NİYETLERİ VAR

Balyoz ve Ergenekon davalarının masaya yatırıldığı programda Habertürk gazetesi yazrı Muhsin Kızılkaya'nın sözleri tepki çekti. Kızılkaya bundan sonraki süreçte askerlerin darbeye heves etmemesi gerektiğini söylerken 'Kendini her zaman devletin gerçek sahibi olarak gören bir zihniyet var ve beğenmediği iktidara karşı darbe yapmak gibi bir niyeti var.' dedi.

KIZILKAYA'DAN SKANDAL SÖZLER
Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz'un 'Şunu unutmayın o insanlar hayatlarını veriyorlar.' sözleri üzerine Muhsin Kızılkaya'dan skandal sözler geldi. Kızılkaya 'O ayrı bir şey. Zaten işi o, maaş alıyor. O insanların görevi hayatını vermek ve onun için maaş alıyor. Ekstra bana bir iyilik yapmıyor.' diye konuştu.

ŞEHİTLERİN KEMİKLERİ SIZLADI

Kızılkaya'nın bu sözleri üzerine tepki gösteren Ahmet Yavuz 'Böyle söylerseniz şehitlerin kemiklerini sızlatırsınız.' dedi.

TWİTTER'DAN TEPKİ YAĞDI
Kızılkaya'nın skandal sözleri sosyal medyada da infial yarattı. Muhsin Kızılkaya o sözleri sonrası gecenin en çok konuşulan ve tepki gösterilen isimleri arasında yer aldı.