'Kırmızı Bisikletim'den Çocuklara Yardım

Sosyal medya üzerinden binlerce takipçisi olan ‘Kırmızı Bisikletim’ adlı sayfanın sahibi Mehmet Yapar yardıma muhtaç olan çocuklara kırmızı bisikletiyle yardım götürdü.

'Kırmızı Bisikletim'den Çocuklara Yardım
İstanbul’da kırmızı bisikleti ile çektiği fotoğrafları ve altına düştüğü kısa notları ‘Kırmızı Bisikletim’ adlı sosyal medya hesabından paylaşan ve on binlerce takipçisi olan Mehmet Yapar hiç tanımadığı takipçileri ile yardıma muhtaç çocuklara kırtasiye yardımı yaptı.

Mehmet Yapar, sosyal medya hesabından yaptığı yardım çağrısına iştirak eden takipçileri ile daha öncesinden belirlediği ailelere giyim ve kırtasiye ve yardımında bulundu. Yardım hakkında açıklamalarda bulunan Kırmızı Bisikletim adlı sayfanın sahibi Yapar, "İlk yardımımızı Kumkapı’daki çocuklarımıza yaptık. Her türlü giyim-kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladık. Kırtasiye gereçlerinden, montundan, ayakkabılarına kadar. Bir ailemizin babası vefat etmiş. Çocukların anne ve babaları doğal olarak çok duygusal anlar yaşadılar. Hatta bazı aile bireyleri çocuklara alınan giyim eşyalarını giydirip fotoğraf çektirdiler” dedi.

Yapar, ayrıca görme engelli çocuklar için yapacağı sosyal sorumluluk projesi için destek istedi.

Yardım karşısında sevinen çocuklar kırmızı bisiklete binerek hayırseverlerle toplu fotoğrafı çekildi.
Kaynak: İHA