Kampüsü Hoş Geldiniz Gezisi

Düzce Üniversitesi Akademik Koordinasyon Topluluğu (ÜNİAK) tarafından kenti tanıtmak ve sevdirmek için gerçekleştirilen sosyal etkinlikler kapsamında Şehrin çeşitli yerlerine gezi düzenlendi.

Kampüsü Hoş Geldiniz Gezisi
800 kadar öğrencinin katılım gösterdiği etkinlikte, doğal güzelliğiyle ünlü Efteni Gölü ve Güzeldere Şelalesi gezileri gerçekleştirildi.

Öğrenciler tarafından büyük beğeni toplayan doğal güzelliklerde bol bol hatıra fotoğrafları çekildi. Güzeldere Şelalesinde yenilen yemeğin ardından düzenlenen halat çekme yarışı, çuval yarışı, voleybol ve futbol oyunlarıyla öğrenciler kaynaşarak keyifli dakikalar yaşadılar.

Gerçekleştirilen programlara destek veren Düzce Belediyesi, Gölyaka Belediyesi, Akçakoca Belediyesi, Cumayeri Belediyesi, Çilimli Belediyesi, Kaynaşlı Belediyesi, Gümüşova Belediyesi ve Beçi Kooperatifine teşekkür eden Akademik Koordinasyon Topluluğu üyeleri, düzenleyecekleri çeşitli sosyal aktivitelerle Düzce ve Üniversitenin kültürünü yeni gelen öğrencilere tanıtmaya devam edeceklerini söylediler.
Kaynak: İHA