Adana İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Adana İl Koordinasyon Kurulu 2016 yılının dördüncü dönem toplantısı gerçekleşti.

Toplantıda kamu kurum ve kuruluşlarının 2016 yılı performansları ve hedefleri ele alındı.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya başkanlık eden Vali Mahmut Demirtaş, Adana'yı tanıyarak kente alıştığını, bundan sonra işleri daha sıkı şekilde takip edeceğini söyledi.

Daire müdürleri ve kaymakamların işlerin daha detaylı bir şekilde takip etmesi gerektiğini dikkati çeken Demirtaş, zaman zaman daire müdürüyleriyle görüştüğünde çok net cevaplar almadığını ve bundan rahatsızlık duyduğunu ifade etti.

Demirtaş, şöyle konuştu:

'Biz buralarda geçiciyiz. Bu makamların hepsi geçici. Baki kalan sadece bu kubbede hoş bir sada ve hizmet bırakarak çalışmaktır. Yani buraya bizi gönderenler, burada hizmet etmek için gönderiyorlar. Yoksa burada günleri doldurmak için oturmuyoruz. Mutlaka tüm hizmetlerimizi yakinen takip edeceğiz ve ben takibin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sonuç almak lazım sadece takip etmek değil. İnşallah bundan sonra her köyü, ilçeyi tek tek dolaşacağım ve kurumları gezeceğim. Zamanımızın bundan sonraki kısmını inşallah hizmete adayacağız. Hizmet için koşturacağız. İnşallah o zaman daha çok görüşeceğiz.'

Konuşmaların ardından, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerince bağlı oldukları kurumların projelerin hayata geçme oranı ve hedefleriyle ilgili sunum yapıldı.

Kaynak: AA