Mustafa Balbay: Hiç bir CHP'li teröristle yan yana gelmez

AK Parti İstanbul Milletvekili Prof.Dr. Burhan Kuzu, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'a öyle bir kapak yaptı ki...

Mustafa Balbay: Hiç bir CHP'li teröristle yan yana gelmez
Mustafa Balbay: Hiç bir CHP'li teröristle yan yana gelmez
CHP Milletvekili Mustafa Balbay 'Hiç bir CHP'li teröristle yan yana gelmez.' dedi. 

TERÖRİSTLERİ ZİYARET EDEN CHP'LİLER VAR

Ak Partili Burhan Kuzu ve CHP'li vekil Mustafa Balbay NTV canlı yayınında karşı karşıya geldi. Türkiye'nin terörle mücadelesinin masaya yatırıldığı programda Burhan Kuzu CHP'nin HDP ile birlikte hareket ettiğine dikkat çekerek ' HDP'liler zaten gidiyor ama teröristlerin cenazelerine giden katılan, cezaevlerindeki teröristleri ziyaret eden CHP'liler de dikkat çekiyor.' dedi.

CHP'LİLER TERÖRİSTLE YAN YANA GELMEZ
Kuzu'nun bu sözleri üzerine CHP Milletvekili Mustafa Balbay 'Hocam ortaya attığınız iddiaları kanıtlayarak söyletin. Hiç bir CHP'li teröristle yan yana gelmez.' sözleriyle karşılık verdi.
Burhan Kuzu ise söylediklerinin CHP'li milletvekillerinin kimin hangi teröriste gittiğini ayrıntılı bir şekilde liste halinde göndereceğini söyledi.

CHP'LİLER TERÖRİSTLER GÖRÜŞTÜ

CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, PYD'ye katılıp Kobani'de öldürülen teröristin cenazesinde boy göstermişti. Öte yandan CHP'li vekillerin cezaevlerinde teröristler baş başa görüştüğü de ortaya çıkmıştı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP'lilerin 2016'da terör örgütü üyesi 81 teröristi ziyaret ettiğini açıklamıştı.

Mustafa Balbay: Hiç bir CHP'li teröristle yan yana gelmezCHP'li Gamze Akkuş İlgezdi terörist cenazesinde ağladı Mustafa Balbay: Hiç bir CHP'li teröristle yan yana gelmezCHP'lilerin terörist ziyaretinin listesi!