Kavak'ta Halı Saha Çalışmaları Hız Kazandı

Samsun’un Kavak ilçesinde spora yapılan yatırımlar, ailelerin yüzünü güldürmeye başladı.

Kavak'ta Halı Saha Çalışmaları Hız Kazandı
Göreve geldiği günden bu yana gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak, spora teşvik etmek için girişimlerde bulunan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Canbulatoğlu Çerkes Ekrem Bey Parkı yanında bulunan halı sahamızın haricinde ikinci bir halı saha çalışmamızda hızlı bir şekilde devam ediyor" dedi.

"Önceliğimiz Gençler"

Konuşmasına gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalmasının en büyük etkisinin spor olduğunu vurgulayan Sarıcaoğlu, "İlçemizde spor anlamında çok fazla seçenek yoktu. Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Akif Çağatay Kılıç ve Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Yusuf Ziya Yılmaz sayesinde ilçemizde şuan iki adet halı saha, voleybol sahası, basketbol sahası ve Kapalı spor salonumuz bulunmakta. İlçem ve şahsım adına kendilerine çok teşekkür ediyorum. Gençlerimizi spora teşvik etmek için çalışmalarımız devam edecek" ifadelerini kullandı.

Spor alanlarının çoğalması özellikle Kavaklı anne ve babaları memnun ediyor. Çocuklarının kötü alışkanlıklardan uzak durması için sporla ilgilenmeleri ve zamanlarını sporla geçirmelerinin önemli olduğunu vurgulayan vatandaşlar, Başkan Sarıcaoğlu’na ilçeye kazandırmış olduğu yatırımlar için teşekkür etti.
Kaynak: İHA