Başkan Böcek, Köprü Startını Verdi

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Göksu Çayı ile ayrılan Uncalı ve Molla Yusuf Mahalleleri’ni birbirine bağlayan köprünün startını verdi.

Başkan Böcek, Köprü Startını Verdi
Uncalı Mahallesi 1269 Sokak ile Molla Yusuf Mahallesi 1460 Sokağı birleştiren, Bahtılı ve Çakırlar Mahalleleri’ne alternatif oluşturan yolun önündeki en büyük engel aşılıyor. Konyaaltı Belediyesi, Bahtılı ve Çakırlar Mahallelerine alternatif oluşturacak olan yolu kesintiye uğratan Göksu Çayı üzerine köprü inşaatına başladı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilgili başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte bastığı buton ile köprünün startını verdi. Eskiden sadece yaya ve motosiklet sürücülerinin kullanabildiği köprünün yerine yapılacak olan 14 metre genişliğindeki yeni betonarme köprünün kazık çakma ve temel oluşturma çalışmaları da başlatılmış oldu.

Okullara yaptığı ziyaretlerde Bahtılı ve Çakırlar Bölgesi’nde hizmet veren öğretmenlerin kendilerinden Göksu Çayı üzerine köprü istediklerini dile getiren Başkan Böcek, bu köprünün hizmete açılmasıyla öğretmen ve öğrencilerin de araç trafiğine takılmadan çok daha kısa bir zamanda okullarına ulaşabileceklerini kaydetti.

2 gözlü menfez tipi köprünün maliyetinin yaklaşık 300 bin lira olduğunu ifade eden Muhittin Böcek, köprünün bir ay gibi kısa bir süre içinde tamamlanacağını müjdeledi.
Kaynak: İHA