AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, Belediyenin Çalışmalarını İnceledi

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman’a gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve devam eden projeleri yerinde inceledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, Belediyenin Çalışmalarını İnceledi
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Adıyaman’da belediye tarafından faaliyette olan, yapımı tamamlanan ve devam eden projeleri inceledi.

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, başkan yardımcıları ve birim müdürleri tarafından çalışma alanları hakkında bilgiler alan Kaya’ya, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hanifi Erdem ve partililer eşlik etti.

İlk olarak Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Kapalı Yüzme Havuzunu inceleyen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kaya ve beraberindeki heyet daha sonra çeşitli mahallelerde oluşturularak Adıyamanlı bayanların hizmetine sulan Adıyaman Kadın Sağlığı Eğitim Merkezini (ASKEM) gezdi ve yetkililerden bilgiler aldı.

AKSEM ziyaretinden sonra Adıyaman’daki tüm tarihi değerleri tek çatı altında toplayan Mini Adıyaman’ı inceleyen heyet, buradan da 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde yapılan otoparkta bulunan şehir içi otobüslerinin şoförleri ile bir süre sohbet etti. Daha sonra yapımı tamamlanan arıtma tesisine geçen Kaya ve beraberindekiler, son olarak Tarihi Keleş Konağına gitti.

İnceleme sonunda Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Belediyesi Şeref Defterini imzalayan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kaya’ya Adıyaman kilimi ve fincan takımı hediye etti.
Kaynak: İHA