Yarım Asırlık Eğitim Çınarı Gaziantep Kolej Vakfında Eğitim Dolu Dizgin

Kuruluşunun 53. yılını kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bünyesinde görev yapan öğretmen ve idarecilerle gerçekleştirilen toplantıda 2016-2017 eğitim öğretim yılıyla ilgili akademik takvimin yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerde izlenecek yol haritasını masaya yatırdı.

Yarım Asırlık Eğitim Çınarı Gaziantep Kolej Vakfında Eğitim Dolu Dizgin
Eğitim alanında Anadolu’nun en köklü kuruluşları arasında yer alan ve kuruluşunun 53. Yılını kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bünyesinde görev yapan öğretmen ve idarecilerle gerçekleştirilen toplantıda 2016-2017 eğitim öğretim yılıyla ilgili akademik takvimin yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerde izlenecek yol haritasını değerlendirildi. GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar başarı odaklı çalışmaların sürdüğünü ve eğitim alanındaki yenilikleri uygulamaya devam edeceklerini ifade etti.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında görev yapan idareci ve öğretmenler düzenlenen toplantıda bir araya gelerek 2016-2017 eğitim öğretim yılıyla ilgili yol haritasını değerlendirdiler. GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, Genel Müdür Yardımcıları Kasım Ateş ve Can Hoşcan yaptıkları değerlendirme konuşmalarında gündemin önemli konularını da öğretmen ve idarecilerle paylaşırken Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının 53.kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını da dile getirdi. GKV Özel Okulları akademik kadrolarında yeni göreve başlayan idareci ve öğretmenlerin de tanıtımının yapıldığı toplantı uygulanacak yeni çalışmaların ve 2016-2017 eğitim öğretim yılı akademik takviminin tanıtımıyla devam etti. 252 öğretmen ve idarecinin görev aldığı Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının bünyesinde GKV Özel Anaokulu, GKV Özel İlkokulu, GKV Özel Ortaokulu, GKV Özel Fen Lisesi, GKV Özel Anadolu Lisesi ve Cemil Alevli Koleji faaliyet gösteriyor. Toplantı sonrası bir değerlendirme yapan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, “2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk genel toplantısını gerçekleştirdik. Kuruluşunun 53.yıl dönümünü kutladığımız Gaziantep Kolej Vakfı bünyesinde halen 252 öğretmen ve idareci görev yapıyor. Biz büyük bir eğitim ailesiyiz. Kurumlarımız bünyesinde faaliyet gösteren okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul ve liselerimizde ikibin civarında öğrenci geleceğe güvenle hazırlanmaktadır. Toplantımızda GKV ailesine yeni katılan idareci ve öğretmenlerimizin tanıtımı yapıldı. 2016-2017 eğitim öğretim yılında uygulanacak olan akademik takvim üzerinde karşılıklı görüş alış verişi gerçekleştirildi.

Ülkemizin yaşadığımız süreçte eğitime her zamankinden daha fazla ihtiyacı var ve biz kurum olarak bu anlamda 53 yıllık bilgi birikimi ve deneyimle ortaya koyduğumuz akademik hedefleri başarabilmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elbette 53 yıllık süreç içerisinde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları kentimizin ve ülkemizin eğitim alanındaki gelişmesine ışık tutarken sadece akademik faaliyetleriyle değil, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikleriyle de gençlerimizi geleceğe en iyi koşullarda hazırlamış ve aynı şevk ve heyecanla hazırlamaya devam edecektir. 2016-2017 eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin her alanda yeni başarılarla kurumlarımızı taçlandıracağını umuyor, yeni eğitim öğretim yılının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA