Pamukkale Belediyesi Başbağı Mahallesine Sanat Ve Yaşam Merkezi Yapılacak

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in, vatandaşların sorunlarını ve şikayetlerini dinlemek için düzenlediği mahalle buluşmaları devam ediyor.

Pamukkale Belediyesi Başbağı Mahallesine Sanat Ve Yaşam Merkezi Yapılacak
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, vatandaşların taleplerini dinlemek için düzenlediği mahalle buluşmaları kapsamında Başbağı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Buluşmada Başkan Gürlesin, toplam maliyeti 40 milyon lirayı bulması beklenen Bağbaşı Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’nin temelinin yılsonuna kadar atılacağını söyledi.

Başkan Gürlesin’e Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya, birim müdürleri eşlik etti.

Bağbaşı Mahallesi’ne yönelik yaptıkları yatırmaları ve müjdeleri aktaran Başkan Gürlesin, “Başlattığımız ‘Mahalle Buluşmaları’ kapsamında her bir mahallemize giderek vatandaşlarımızla bir araya gelip isteklerini ve taleplerini alıyoruz. Bugün 30’uncu mahalle toplantımızı Bağbaşı’nda gerçekleştiriyoruz. Talep, istek ve sıkıntıların birçoğunu biliyoruz ancak zaman içinde ‘Başka isteklerde olur’ diye bu toplantılara büyük önem veriyoruz. 26 bin metrekareyi içine alan yaşam merkezi, bölgeye hayat verecek. Burada kreş, çok amaçlı salon, konferans salonu, fuaye ve sergi salonları, buz pisti, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları ve etüt merkezi yer alacak. Bu projenin tahmini maliyeti yerinin de belediyemiz tarafından tahsisi de dahil olmak üzere 40 milyon lira civarında olacak. Bu projemizin Pamukkale ilçemize ve tüm Denizli’ye hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Kaynak: İHA