Livaneli Ve Çelebi, Odunpazarı Belediyesi'nin Projelerini İnceledi

‘Livaneli Şarkıları ve Film Müzikleri’ konseri için Eskişehir’e gelen ünlü sanatçı ve yazar Zülfü Livaneli ile Süleyman Çelebi Başkan Kurt’u ziyaret ettikten sonra Vadişehir Halk Merkezi, Oyunpazarı Kreş ve Gündüz Bakımevi, Halk Market, Tayfun Talipoğlu Daktilo Müzesi ve Kurşunlu Külliyesi’ni gezdi.

Livaneli Ve Çelebi, Odunpazarı Belediyesi'nin Projelerini İnceledi
Başkan Kurt’un da eşlik ettiği ziyaretlerde Livaneli ve Çelebi, ilk önce Vadişehir Halk Merkezi’ne gitti. Halk Merkezini gezen Livaneli, kurslara katılan kadınlarla sohbet etti. Halk Merkezi’nde bulunan Yaşar Kemal Halk Kütüphanesi’ni de gezen Livaneli, kütüphane önünde fotoğraf da çektirdi.

Vadişehir Halk Merkezi’nden sonra IhlamurKent’te bulunan Oyunpazarı Kreş ve Gündüz Bakımevi’ni ziyaret eden Livaneli ve Çelebi’ye minikler şiir okudu.

Livaneli ve Çelebi daha sonra da adını sıkça duyduklarını söyledikleri Halk Market’i ziyaret etti. Burada Halk Market ile ilgili bilgi alan Livaneli ve Çelebi, Halk Market’in diğer belediyelere de örnek olması gerektiğini söyledi.



Tayfun Talipoğlu Daktilo Müzesi’ni ziyaret eden Livaneli ve Çelebi müzedeki daktiloları inceledi. Livaneli ve Çelebi’nin son durağı ise Tarihi Bölge’de yer alan Kurşunlu Külliyesi oldu.
Kaynak: İHA