Ertuğrulgazi Spor Ve Yaşam Alanında Fizibilite Çalışmaları Başladı

Bilecik Belediyesi tarafından Ertuğrulgazi Mahallesi’ne yapılacak olan Ertuğrulgazi Spor ve Yaşam Alanında fizibilite çalışmaları başladı.

Ertuğrulgazi Spor Ve Yaşam Alanında Fizibilite Çalışmaları Başladı
Belediye Başkanı Selim Yağcı; beraberinde Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürleri ile birlikte Ertuğrulgazi Mahallesi eski hafriyat alanında hayat bulacak projenin fizibilite çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Başkanı Selim Yağcı, incelemeler ve gerçekleştirilecek proje hakkında yaptığı açıklamada, Bilecik Belediyesi olarak, Ertuğrulgazi Mahallesine, şehrin en büyük spor ve yaşam alanlarından birini daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Yağcı, ’’Ertuğrulgazi Mahallesi Spor ve Yaşam Alanı için fizibilite çalışmalarımız başladı.

İlgili birim müdürlerimiz ve başkan yardımcımızla eski hafriyat alanında incelemelerde bulunduk. Şehrimizin en büyük park alanlarından birini daha vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın gayretindeyiz. Önümüzdeki yıl, yapım çalışmalarına başlamayı planladığımız bu dev proje için gerekli görüş alışverişlerinde bulunduk. Gerek mahallemiz gerek şehrimiz için çok büyük bir hizmet olan spor ve yaşam alanında; tenis, basketbol, futbol, voleybol gibi spor aktiviteleri gerçekleştirilebilecek. Ayrıca vatandaşlarımız burada dış mekan spor aletleri ile spor yapma, yeşil alanlar ile dinlenme mekanlarında vakit geçirme imkanı bulacak. Burada ayrıca süs havuzları, kafe ve dinlenme noktaları ile sağlıklı yaşam alanları da bulunacak. Üzerinde hassasiyetle çalıştığımız ve büyük önem verdiğimiz bu hizmetimizin en kısa zamanda şehrimiz ve mahallemizin hizmetine sunulmasını temenni ediyorum’’ dedi.

Kaynak: İHA