Emet Belediyesi'nden Kırtasiye Yardımı

Emet Belediyesi, her yıl olduğu gibi 2016-2017 eğitim-öğretim yılında da kırtasiye yardımında bulunuldu.

Emet Belediyesi'nden Kırtasiye Yardımı
Yeni öğretim yılının başlaması ile birlikte başta 1. sınıf öğrenciler olmak üzere okul çantası, boyama kitapları, kırtasiye gereçlerinden oluşan paketler hediye edildi.

Emet’te yaklaşık 200 öğrenciye kırtasiye yardımında bulunulurken, 3 Eylül İlköğretim okulu ve Cevizdere İlköğretim Okulu’nda öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Mustafa Koca, okul çantası ve boyama kalemlerinden oluşan hediyelerle çocukları sevindirdi.

Hediyeleri verirken öğrencilerden derslerine çalışma sözü alan Belediye Başkanı Mustafa Koca, "Emetimiz okullar şehri. Sosyal belediyecilik anlayışı ile ailele ve öğrencilerimize destek amaçlı eğitim yardımları yapmaya bu yılda devam ediyoruz. Emet belediyesi olarak ilçemizde eğitim kurumlarımızın çevre düzenlemesi ve okul bahçelerindeki çalışmaları için tüm ekiplerimizle yardımcı oluyoruz.23 Nisan da çocuklarımız için,19 Mayısta liseli ve Üniversiteli öğrencilerimiz için çeştili orgnaziasyonlarda gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımızın memnuniyeti ve sevinçleri bizleri de memnun ediyor. Belediye olarak her zaman eğitimin ve çocuklarımızın yanında olmaya devam edecek, kanunun bize verdiği yetkiler dahilinde desteklerimizi sürdüreceğiz" dedi.

(MS-EFE)
Kaynak: İHA