Vali Karaloğlu, Bin 300 İşçinin Çalıştığı Fabrikaya Hayran Kaldı

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bin 300 işçi istihdam eden ve Şişecam Holding bünyesinde faaliyet gösteren Trakya Yenişehir Cam San. A.Ş. ve Anadolu Yenişehir Cam A.Ş. fabrikalarına hayran kaldı.

Vali Karaloğlu, Bin 300 İşçinin Çalıştığı Fabrikaya Hayran Kaldı
Teknolojinin tüm imkanlarıyla donatılmış tesisleri oldukça dikkatle inceleyen Vali Karaloğlu " Cama hayat vermek, ciddi bir maharet ve emek işidir. Sektörde lokomotif rol üstlenen ve dünya da cam üretiminde 3. sırada bulunan Şişecam’ın bugün Yenişehir’de bulunan 2 fabrikasında gördüğümüz modern üretim koşulları, bizleri fazlasıyla memnun etti. Çok çeşitli ürün yelpazesi ile üretimin merkezi olan Bursa’da, inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarına odaklanmış, komplike bir tesisten dünya’ya üretim yapmak, ’Ulu Şehir’ açısından gurur verici" dedi.

Fabrika da cama dokunan sihirli elleri ilgiyle inceleyen Vali Karaloğlu, işçilerle öğlen yemeği yiyerek, bir süre sohbet etti. Tesisleri gezen Vali Karaloğlu’na Yenişehir kaymakamı Rahmi Köse, Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve ilçe protokolü eşlik etti.
Kaynak: İHA