Soma Ticaret Odası'ndan Gazeteciler Günü Kahvaltısı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Soma Ticaret ve Sanayi Odası, Somalı yerel gazeteciler için kahvaltılı bir program gerçekleştirdi.

Soma Ticaret Odası'ndan Gazeteciler Günü Kahvaltısı
Köfteci Ramiz’de düzenlenen programa Soma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakan Işık’ın yanı sıra yönetim kurulu üyesi Nadirhan Hızlı ve gazeteciler katıldı.

Soma’daki gazetecilerin yağmur, çamur demeden doğru haberi kamuoyuna ulaştırmak için çalıştığını belirten Işık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı. Basın mensuplarının öneri ve şikayetlerini dinleyen Başkan Işık, Soma için yapılan projelerde yerel basın ile çalışılmasının önemine vurgu yaptı. Soma için yapılan ve yapılacak olan projeler için işin bir ayağının da basın olduğunu, basından gelecek desteğin işlerin ilerleyişine hız kazandırdığına da değindi. Soma Ticaret ve Sanayi Odası olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yerel basına her zaman destek vereceğini kaydeden Işık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Toplantıda Soma Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Işık, Soma’nın yıllardır beklediği organize sanayi bölgesi konusunda önemli bir yol alındığını vurguladı. Hatunköy civarlarında 910 bin 186 metrekare alanı bulunan Soma Organize Sanayi Bölgesi’nin 300 bin metrekareye yakın alanının tapularının alındığını kalan kısmın ise 15 Ocak’a kadar tamamlanacağını sürenin de uzatılabileceğini söyledi.

Kaynak: İHA