Azerbaycan Büyükelçisi Bagirov'dan Başkan Kocamaz'a Ziyaret

İçel Devlet Opera ve Balesi’nin İçel prömiyerini yapacağı ‘Köroğlu’ operasını izlemek üzere kente gelen Azerbaycan’ın Ankara Büyükelçisi Faig Bagirov, İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı makamında ziyaret etti.

Azerbaycan Büyükelçisi Bagirov'dan Başkan Kocamaz'a Ziyaret
Ziyarette, Başkan Burhanettin Kocamaz’ı ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükelçi Bagirov, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in selamlarını getirdiğini ifade etti.

Son ziyaretinden bu yana İçel’de büyük değişiklikler gözlemlediğini ve kentin daha güzel bir çehreye kavuştuğunu belirten Bagirov, Başkan Kocamaz’a emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Türkiye’nin kadim dostu, kardeş ülke Azerbaycan’ın Büyükelçisi Bagirov’u makamında ağırlamaktan duyduğu onuru dile getiren Başkan Kocamaz ise kendisinin de Azerbaycan’ı ziyaret etmekten büyük şeref duyacağını söyledi.



Ziyaret sonunda Başkan Kocamaz, Büyükelçi Bagirov’a Nusret Mayın Gemisi’nin bir maketini ve şiir kitaplarını, Bagirov da Kocamaz’a, üzerinde Leyla ile Mecnun figürü bulunan porselen tabak hediye etti.
Kaynak: İHA