Yabancı Uyrukluları Taşıyan Otobüsle Otomobilin Çarpışması

Çanakkale'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya yükseldi

Çanakkale'de yabancı uyrukluları taşıyan otobüsle otomobilin çarpıştığı kazada yaşamını yitirenlerin sayısı 6'ya yükseldi.

Dere yatağına devrilen otobüsün vinç yardımıyla kaldırılmasının ardından aracın altında kalan yabancı uyruklu 2 çocuğun cansız bedenleri çıkarıldı.

Çocukların cesetleri, Ezine Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi.

Bu arada, otomobilde hayatını kaybedenlerin sürücü Mehmet ile yengesi Sevil Çakır olduğu, ağabeyi Ramazan Çakır'ın ise ağır yaralandığı öğrenildi.

Ramazan Çakır'ın geçen yıl Sevil Çakır ile Azerbaycan'da evlendiği, çiftin uçakla geldikleri İzmir'den otobüsle Ezine'ye ulaştıkları, otomobil sürücüsü Çakır'ın terminalden aldığı ağabeyi ve yengesini Bayramiç'teki evlerine götürdüğü belirtildi.

Yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmeye çalışan Suriye, Afganistan ve Myanmar uyrukluları taşıyan 34 EY 3480 plakalı otobüs, Ezine-Bayramiç karayolunun Harharik Köprüsü yakınlarında Mehmet Çakır'ın kullandığı 17 ZE 245 plakalı otomobille çarpışarak, dere yatağına devrilmişti.

Kazada ilk belirlemelere göre, otomobildeki 2 kişi ile otobüste bulunan 2 yabancı uyruklu yaşamını yitirmiş, 30 kişi yaralanmıştı.
Kaynak: AA