Sabır Camii Törenle İbadete Açıldı

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Altındağ Belediyesi’nin Beşikkaya Mahallesi’ne yaptığı Sabır Camii’nin açılışına katıldı.

Arınç, “Aktif siyasetten emekli olmuş bir kardeşiniz olarak biz emekliler ne yapar, camiden eve, evden camiye giderler. Biz de Sabır Camii’ne geldik ve eve döneceğiz” dedi.

Altındağ Belediyesi, Beşikkaya Mahallesi’nde yapılan Sabır Camii’ni hizmete açtı. Açılış törenine eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara Milletvekili Emrullah İşler ve Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki katıldı.

Burada konuşan Arınç, Altındağ Belediyesi’nin çalıştığını belirterek, “Aktif siyasetten emekli olmuş bir kardeşiniz olarak biz emekliler ne yapar, camiden eve, evden camiye giderler. Biz de Sabır Camii’ne geldik ve eve döneceğiz. Bu Sabır Camii herkesin kasabasındaki, hepimizin mahallesindeki yeri hatırlatıyor. Çok masraflı, görkemli değil bu cami ama bize bizi anlatıyor bu cami” diye konuştu.

Sabır Camii’nin isminin çok güzel olduğunu vurgulayan Arınç, “Sabır Camii yüz tane isim söyleseniz içlerinden en güzel isimdir. İnşallah, ismi ile beraber sadece cuma namazlarında değil sabah namazlarında kaç saf olacak, ölçümüz bu” ifadelerini kullandı.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ise, Altındağ’da yapılan projeleri anlatarak, büyük olmayan bu camilerden her yıl 3-4 tane mahallere yapacaklarını söyledi.



Konuşmaların ardından caminin açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: İHA