Furkan Derneği'nin Konferanslar Zinciri, Güneydoğu İle Devam Ediyor

Türkiye’nin birçok şehrinde ve yurtdışında toplumu bilinçlendirmek için konferanslar düzenleyen Furkan Derneği, Şanlıurfa ve Adıyaman ile konferanslar zincirine iki yeni halka daha ekliyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Furkan Eğitim ve Hizmet Derneği’nden Yakup Şahin, “Ümmetimizin kötü gidişatına dur demek ve müslümanın görevlerinden birisi olan davet vazifesini hatırlatmak üzere Şanlıurfa’da ‘Hakk’a Davet Vazifesi’ konulu konferans gerçekleştiriyoruz. Konferansımıza konuşmacı olarak Alparslan Kuytul Hocaefendi katılıyor. Programımız 9 Ocak Cumartesi saat 19.00’da ‘Şehitlik Çamlık Düğün Salonunda’ gerçekleştirilecek. Birbirinden güzel zengin içeriklere sahip ön programımızın yer alacağı konferansımıza tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi

Şahin, “Şanlıurfa konferansının hemen ardından 10 Ocak Pazar günü ise saat 19.00’da ‘Mü’minlerin İmtihanları’ konusuyla da Adıyaman’da konferans gerçekleştiriyoruz. Müslümanların içinde bulunduğu imtihanları ele almak ve bu imtihanlardan Kur’an ve Sünnetin ışığında nasıl başarıyla geçebileceğimizi konuşmak üzere böyle bir konu seçtik. Programımıza Alparslan Kuytul Hocaefendi konuşmacı olarak katılıyor. Şanlıurfa konferansımızdaki birbirinden güzel ön programımız Adıyaman’da da yer alacak ve program Hisar Düğün Salonunda gerçekleştirilecek”.

Her iki konferansta da beste ve albümleriyle gönüllere taht kuran ‘Grup Furkan’ sahne alacak. Programlar, Kanal 5 ekranlarından ve www.furkanvakfi.net ve www.tvfurkan.com adreslerinden canlı olarak yayınlanacak.
Kaynak: İHA