Başkan Üzülmez, 2016 Kartepe'de Proje Yılı Olacak

Kartepe Belediyesi 2016 yılının Kartepe’de proje yılı olması adına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak yürüteceği çalışmaları Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri ile masaya yatırdı.

Başkan Üzülmez, 2016 Kartepe'de Proje Yılı Olacak
Yeni yılda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile daha entegre çalışma içerisinde bulunma hedefindeki Kartepe Belediyesi, önceki gün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile bir araya geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Lütfi Efil, Etüd Proje ve Keşif Şube Müdürü Serkan Ihlamur ve Şef Şule Özbay, Kartepe Belediyesi Toplantı Salonundaki istişare toplantısında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Başkan Yardımcıları Bali Holat ve Murat Sabri Çakır, İmar ve Şehircilik Müdürü Ali İhsan Karagöz, Fen İşleri Müdürü Samet Vural, Park ve Bahçeler Müdürü Zuhal Ayhan ve Etüd Proje Birim yetkilisi Barış Dinçer Yaşar ile Kartepe ilçesi için hazırlanan projeleri paylaştı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve ekibiyle daha koordineli bir çalışma içinde bulunmak istediğini belirten Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Lütfi Efil, “Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu nezaretinde ilimiz geneli ve ilçelerimizde hayata geçireceğimiz projelerimiz yeni yılda da artarak devam edecek. Bu kapsamda Kartepe ilçesinde proje olarak devam eden işlerimizin durumunu görüşmek ve sizlerle tanışmak için talep ettiğimiz bu toplantı vesilesiyle bizleri kabul eden Belediye Başkanı sayın Üzülmez’e çok teşekkür ederim” dedi.

Toplantıda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Kartepe ilçesinde hayata geçirilecek yatırımlar arasında yer alan Kent Meydanı, Uzuntarla Futbol Sahası, Arslanbey Kültür Merkezi, açık spor tesisi ve yüzme havuzu gibi projelerin son durumu gözden geçirildi. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Sayın Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli’yi bir bütün olarak görmekte ve Kartepe’ye de çok değer verdiğini bu projelerle bir kez daha görmüş olduk. Halkımızın beklentileri ve ihtiyaçları yönünde ilçeye yakışan projelerimiz yeni yılda start alacak olması da bizleri çok mutlu etti. Kartepe’ye yakışan ve Kartepelilerin hak ettiği hizmetlerin artarak devam edeceği 2016 yılı bu projelerle ilçemiz adına proje yılı olacak. Kocaeli ve Kartepe’nin değerini artıracak projelerin şimdiden hepimize hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA