9. Çukurova Kitap Fuarı Yarın Açılıyor

9. Çukurova Kitap Fuarı, yarın TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açacak.

9. Çukurova Kitap Fuarı Yarın Açılıyor
9’uncu yılında, katılımcıların yoğun isteği üzerine dokuz güne çıkarılan Çukurova Kitap Fuarı, 250 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşecek. Fuarda panel, söyleşi ve çocuk etkinlikleri gibi 70 kültür etkinliği düzenlenecek.

Çukurova 9. Kitap Fuarı, Gülse Birsel, Üstün Dökmen, Mustafa Armağan, Canan Tan, Murathan Mungan, Ahmet Ümit, Ercan Kesal, Ayşe Kulin, Enver Aysever, Yekta Kopan, Gülten Dayıoğlu, Mavisel Yener, Ece Temelkuran, Kahraman Tazeoğlu, Alya Öztanyel, Behiç Ak, Aret Vartanyan, Aytül Akal, Ömer Sevinçgül, Engin Alan, Senai Demirci, Fatih Yağcı, İpek Ongun, Hikmet Anıl Öztekin, Cemalnur Sargut, Sibel Eraslan, İsmail Saymaz, Yavuz Bahadıroğlu, Penguen Dergisi Çizerleri ve Ot Dergisi yazarları gibi pek çok yazarı, şairi ve çizeri konuk ediyor.

TÜYAP, genç kuşak yazarları da Çukurova 9. Kitap Fuarı’nda ağırlayacak. Karanlık Lise serisinin genç yazarı Alya Öztanyel 10 Ocak Pazar, 4N1K isimli kitabıyla büyük beğeni toplayan Büşra Yılmaz ise 17 Ocak Pazar günü imza günlerinde okurlarıyla bir araya gelecek. 13 Ocak Çarşamba günü ’Genç Yazarlar Okuryazarlık Serüvenlerini Anlatıyor’ isimli söyleşide Merve Akıncı ve Koray Yersüren, okurlarıyla okur yazarlık deneyimlerini paylaşacak.

Girişin ücretsiz olduğu Çukurova 9. Kitap Fuarı, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 9-16 Ocak 2016 tarihleri arasında 10.00-19.30, 17 Ocak Pazar günü ise 10.00-19.00 saatleri arasında açık olacak.
Kaynak: İHA