Usta Besteci Metin Özülkü, Beylikdüzü'nde Sevenleriyle Buluştu

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen söyleşide sevenleriyle bir araya gelen usta besteci Metin Özülkü, hem şarkılarını seslendirdi hem de anılarını paylaştı.

Beylikdüzü Belediyesi, usta isimleri vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Son olarak birçok ünlü isme beste veren ve 700’den fazla söz ve bestesi bulunan Metin Özülkü, Beylikdüzü’nde sevenleriyle biraraya geldi. Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Erol Büyükburç ve Edip Akbayram gibi büyük isimlerin orkestralarında müzik hayatına başlayan sanatçı söyleşide hakkında merak edilenleri yanıtladı.

Özülkü’nün şarkılarını Ajda Pekkan, Ayşegül Aldinç, Aşkın Nur Yengi, Burak Kut, Demet Akalın, Ercan Saatçi, Ebru Gündeş, Erol Büyükburç, Gülben Ergen, Hülya Avşar, Hakan Peker, Hakan Aysev, İclal Aydın, Kibariye, Muazzez Abacı, Petek Dinçöz, Sinan Özen ve Sibel Can gibi isimler seslendirdi. Bugüne kadar solo ve düet olarak toplam 12 albüm hazırlayan Metin Özülkü, bazı radyo ve televizyonlarda da müzik programları sundu.
Kaynak: İHA