Şehzadeler Kreşine Görkemli Açılış

Geçtiğimiz ay faaliyete başlayan Şehzadeler Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevinin açılış AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’ın katılımıyla gerçekleşti. Açılışta Özdağ, Başkan Çelik’e yaptığı hizmetlerden dolayı övgü dolu sözlerde bulundu. Başkan Çelik de, “Şehzadeler halkına hizmet etmekten şeref duyuyorum” dedi.

Şehzadeler Kreşine Görkemli Açılış
Şehzadeler Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakım Evi’nin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’ın katılımıyla resmi açılışı yapıldı. Turgutlu yolu üzerinde bulunan kreşin açılışına Özdağ’ın yanı sıra, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye meclis üyeleri, Belediye Başkan yardımcıları Bilal Demir, Ahmet Songüler, İsmail Önal, Ulus Kotluca, Süleyman Çoban, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“BİR SÖZÜMÜZÜ DAHA YERİNE GETİRDİK”

Şehzadeler Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevinin açılışında konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Geçtiğimiz Mayıs ayı itibarı ile kiralayıp hemen ardından düzenleme çalışmasına başladığımız bu kreşimiz yaklaşık 400 metrekare alana sahip ve iki katlı Kreş ve Gündüz Bakımevimizi bugün faaliyete açıyoruz. Yaklaşık 4 ay süren tadilat ve düzenleme çalışmalarının ardından bu gün kreşimiz hizmet verebilir bir noktaya gelmiştir. Bakım onarım çalışmalarının ardından en az 36 aylık çocuklarımızın kayıtlarını almaya başladık. Şuan itibarı ile 22 çocuğumuz bu hizmetimizden yararlanmaktadır. 3, 4 ve 5 yaşlarında iki sınıfımız bulunmakta olup, 3 öğretmen ve 1 yardımcı personel ile eğitim vermekteyiz. Kreşimiz İç tefrişat ve bakım onarım masrafı ile yaklaşık 300 bin TL’ye mal olmuştur. Seçimlerden önce vermiş olduğumuz bir sözün daha yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Biz hizmetin hayata geçmesinde emeği geçen tüm personelimize çok teşekkür ediyorum. Her zaman bizimle birlikte mesai harcayan ve desteklerini esirgemeyen belediye meclis üyelerimize de çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler’de biz bir aile gibi çalışıyoruz. Devlet tecrübesi ile her zaman bize destek olan Sayın Kaymakamımıza da çok teşekkür ediyorum. Ankara’daki yoğun programlarına rağmen bu gün açılışımıza katılarak bizi onurlandıran AK Parti Genel Başkan yardımcımız Sayın Selçuk Özdağ’a da hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum. Belediyemizin çalışmaları ile ilgili ne kadar kapısını çaldıysak kendisi bizi kabul etmekte ve tüm işleri takip etmektedir. Bu güne kadar ki ve bu günden sonra Şehzadeler’imize vermiş olduğu desteklerden dolay Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. Daha nice açılışlarda bir araya geleceğiz. Bitirdiğimiz açılışları bekleyen hizmetlerimiz var, ihalesini yaptıklarımız var. Dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyoruz. Sizlere hizmet etmekten şeref duyuyoruz. Hizmetkarınız olmaktan gurur duyuyoruz. Katılımlarınızdan dolayı bir kez daha hepinize teşekkür ediyor, tesisimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“TAKDİRE ŞAYAN TESİSLER KURULUYOR”

Başkan Çelik’in ardından konuşan Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, “Şehzadeler Belediyemizin böylesine güzel bir tesisinin açılışında sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Gerek seçim döneminde gerekse seçimlerden sonra Belediyemizin tüm hizmetlerde belediyemize destek olduk. Belediyemiz imkansızlıklar içerisinde kuruldu. Bu imkansızlıklar içerisinde böylesine tesislerin kurulması gerçekten takdire şayandır. Şehzadeler’de yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımıza, Belediye meclis üyelerine ve tüm personeline çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“MANİSAYA GÜZEL HİZMETLER ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti olarak Manisa’ ya büyük hizmetler yaptıklarını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, “Şehzadeler’e kazandırılan yeni bir hizmetin açılışında bir arada olmaktan büyük mutluluk duymaktayım. AK Parti olarak Manisa’ya çok büyük hizmetler yaptık. Hizmetlerimiz devam ediyor. Allah nasip ederse 2019 yılına kadar 100’e yakın açılış yapacağız. Biz çok zor topraklarda yaşıyoruz ama buna rağmen büyük engelleri aştık. Ömer Faruk Çelik Başkanım da hükümetle el ele verdi. Bir Belediye Ankara ile el ele verdiyse o şehrin sırtı yere gelmez. Şehzadeler ilçemiz buna en büyük örnektir. Seçimlerin öncesinde Spor tesislerinin temelini attık 3 ayda açılışı yapıldı. Bedesten buna en büyük örnektir. Kanunun kendisine vermiş olduğu yetkiyi çok iyi kullanan bir Belediye Başkanıdır kendisi. Ömer Faruk Başkanımı tebrik ediyorum. Bu gün burada Kreş açılışını yapıyoruz. Biz seçimlerde ne vaat ettiysek hepsini gerçekleştiriyoruz. Biz Belediyelere Kreş açma zorunluluğu getiriyoruz. Ancak Ömer Faruk Çelik Başkanımız kanuni düzenlemeyi beklemeden Kreşin açılışını gerçekleştirdi. Bu kreş açarak ailelerimizi güçlendiren Ömer Faruk Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Bizler 5 milletvekili olarak Ömer Faruk Çelik Başkanımla birlikte Manisa’mıza güzel hizmet etmeye devam edeceğiz. Ömer Başkanım yolun açık olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile açılan kreş ise katılımcılardan tam not aldı.
Kaynak: İHA