Şükriye Özdilekler Açıklaması Bayanları Sağlıklı Yaşama Davet Ediyorum

Kütahya’nın Emet Belediyesi, ilçede bayanlar oluşturduğu jimnastik bölümünü faaliyete geçirdi.

Şükriye Özdilekler Açıklaması Bayanları Sağlıklı Yaşama Davet Ediyorum
Belediye sağlıklı yaşamın spor ile mümkün olduğu bilincini oluşturmak amacıyla Emet Belediyespor bünyesinde bayanlara yönelik aerobik, plates, fitness ve step dersleri verilmeye başlandı.

30 bayanın başvurduğu jimnastik faaliyetlerinde haftanın 3 günü gruplar halinde step, plates, aerobik ve fitness dersleri veriliyor.

Emet Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Başkan Yardımcısı Şükriye Özdilekler, çalışma hayatında spora vakit ayıramayan bayanlar kadar ev hanımlarımız içinde jimnastik faaliyetlerine önem verdiklerini belirterek, "Belediye Başkanımız Mustafa Koca’nın talimatları ile ilçemiz kapalı spor salonunda bir dizi çalışma yaptık.Fitness salonumuzu baştan aşağı yenileyerek gerekli jimnastik aletlerini aldık. Uzman eğitmenimiz sayın Yıldız Akgül eşliğinde derslerimiz başladı.

Bayan vatandaşlarımızdan yoğun talep var. Gelen talepler doğrultusunda ders saatlerimizi artırabiliriz. Emet belediyespor olarak sağlıklı bir yaşam için tüm bayanlarımızı salonumuza bekliyoruz“ dedi.

Özdilekler, Emet ilçesinde bayanların sosyal yaşam alanlarını genişletme ve alternatif sportif ve kültürel etkinliklerden faydalanabilmeleri adına çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.(EFE)
Kaynak: İHA