Kavak Belediye Meclisi 2016 Yılının İlk Toplantısını Yaptı

Kavak Belediyesi, 2016 yılı ilk meclis toplantısını Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu başkanlığında gerçekleştirdi.

Başkan Sarıcaoğlu, gündem maddelerine geçilmeden önce yaptığı konuşmada, yeni yılın sağlık ve huzur getirmesi dileğinde bulundu.

Eski Kavak Belediye Başkanı Şerif Karagöz'ün ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getiren Sarıcaoğlu, "Eski başkanlarımızdan Şerif Karagöz, 2 dönem halinde ilçemizde belediye başkanı görevini yürütmüştü. Gözle görülür iyi ve güzel, verimli hizmetler yapmıştır. İlçenin her tarafında olduğu gibi Yaşar Doğu Mahallesi'nin gelişmesinde olumlu katkıları olmuştur. Bu gerekçeler kapsamında merhum Şerif Karagöz'ün adının Yaşar Doğu Mahallesi'ndeki Havza Sokak'a verilerek yaşatmamız olacaktır diye düşünüyorum" dedi.

Belediye Toplantı salonundaki toplantıda 13 gündem maddesi görüşüldü.  Toplantıda 2016 yılı meclis toplantısının her ayın ilk çarşamba günü saat 10.00'da yapılması kararlaştırıldı. Toplantıda 2016 yılı için meclis üyeleri Mehmet Uyanık, Osman Atlı ve Burhan Topaloğlu denetleme komisyonu üyeliğine seçildi.

Toplantıda Başkan Sarıcaoğlu'nun önerisi üzerine Karagöz'ün isminin sokağa verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Toplantı, vatandaşların taleplerinin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: AA