Karatay'a Yapılan Pazar Marketler Tamamlanma Aşamasında

Karatay Belediyesi ilçe genelinde pazar yerlerinin üzeri kapatılarak hem estetik görünüme kavuşması hem de vatandaşın daha rahat bir alışveriş yapmasına olanak sağlayan 14 pazar market kazandırdı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaptığı açıklamada, yapılan pazar market uygulamaları ile vatandaşlara daha nezih ve modern ortamlarda hizmet verdiklerini söyledi.

Yeni mahallelere yapılan pazar marketler ile toplamda 14 pazar marketi Karatay'a kazandırdıklarını belirten Hançerli, şunları kaydetti:

"Başak mahallesinin ardından Ovakavağı ve Hayıroğlu Pazar Marketleri de tamamlanmak üzere. İlçedeki tüm pazar yerlerini cadde ve sokaklardan kurtardık. Yapımında son aşamaya gelinen  bin 95 metrekarelik Ovakavağı ve 826 metrekarelik inşaat alanına sahip Hayıroğlu Pazar Marketlerinde çalışmalar tamamlanmak üzere. Her iki pazar marketin maliyeti toplamda 1 milyon lira. Yarma Mahallesi'ne ise 2016 yılı içerisinde 15. Pazar Marketi kazandıracağız. Karatay'da yatırım çalışmaları 2016 yılında da aksatılmadan devam edecek."

Kaynak: AA