Gümüşhane'de Kar Vatandaşa Çile Olmadı

Gümüşhane Belediyesi, 2 gündür etkili olan kar yağışı sonrası şehir merkezinde 60 kişilik ekiple başlattığı kar temizliği çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Gümüşhane'de Kar Vatandaşa Çile Olmadı
Kentte kar yağışının başlamasıyla birlikte tuzlama ve temizlik çalışmalarına başlayan Gümüşhane Belediyesi, vatandaşların kar yağışından olumsuz yönde etkilenmemesi için yoğun bir çaba sarf ediyor.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, şehirde profesyonel bir çalışma gerçekleştirdiklerini kaydederek, tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Çimen, kentte ulaşım sağlanmayan mahalle yolu olmadığını belirterek, "Kar yağışı sonrası tüm cadde, mahalle ve ara sokaklarda temizleme çalışması başlattık. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için kar temizleme çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ekiplerimiz, buzlanmalara karşı tuz ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. Özverili çalışmalarından ötürü tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Temizlik İşleri Müdürü İsa Şanlıtürk ise karla mücadele çalışmasında 60 kişinin görev yaptığını kaydederek, "İlimizde başlayan kar yağışının ardından 8 iş makinesi ve 60 kişilik ekiple çalışmalara başladık. Şuan kaldırım ve ara caddelerimizin temizliğini yapıyoruz. Temizleme çalışmalarının ardından buzlanmalara karşı tuz çalışmaları başlattık ve bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA