Belediye Araç Filosu Her Geçen Gün Genişliyor

Burhaniye Belediyesi tarafından alınan 3 yeni araç ve bir iş makinası hizmete sunuldu.

Belediye Araç Filosu Her Geçen Gün Genişliyor
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Belediye hizmetlerinin daha hızlı ve geniş alanda daha iyi hizmet verebilmesi adına araç filosunu da genişletmeye devam ediyor. Burhaniye Belediyesi kendi öz kaynakları ile 3 adet çift kabinli açık kasa kamyonet ile 1 adet mini kazıcı-yükleyici iş makinesini Burhaniye Belediyesi araç parkına katıldı.

Burhaniye Belediyesi önünde yapılan tanıtım ve kurban kesim törenine Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç, Belediye Meclis Üyeleri, Burhaniye Ak Parti ilçe teşkilatı ve daire müdürleri katıldı.

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Belediye hizmetine sunulan araçlar için hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunurken “Her geçen gün büyüyen Burhaniye’miz için hizmetlerin daha kaliteli ve hızlı bir biçimde yerine ulaşması adına araç filomuzu da genişlemeye devam ediyoruz. Aldığımız üç adet yeni çift kabin araç ile bir mini iş makinası Belediyemiz öz kaynakları ile alınmış olup halkımıza daha iyi hizmet sunmak adına araç filomuzda ki eksiklikler ihtiyaç doğrultusunda alınmaya devam edecek. Yeni Burhaniye’nin temellerini doğru ve emin adımlarla atmaya devam ederken bu anlamda Burhaniye’mizin çıkarları doğrultusunda çalışmalarımıza devem ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA