Altındağ'a Kar İşlemedi

Sabah saatlerinde Ankara’da etkili olan kar yağışı nedeniyle, Altındağ’ın rakımı yüksek mahallelerinde yolları açık tutmak için çalışan Altındağ Belediyesi, kardan en çok etkilenen köy yollarını başarıyla açtı. Karla mücadele araçlarını ve ekiplerini seferber eden Altındağ Belediyesi, sabahın erken saatlerinde köy yollarını açarak vatandaşların işlerine, çocukların ise okullarına ulaşmalarını sağladı. Kar yağışının yeniden artması ihtimali üzerine, ekiplerini görevden çekmeyen Altındağ Belediyesi, karla mücadele araçlarını köy yolları girişinde ve bazı yüksek mahallelerde bekletmeye devam ediyor.

“AMACIMIZ, ULAŞIMI DAHA KOLAY HALE GETİRMEK”

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, amaçlarının ulaşımı daha kolay hale getirmek olduğunu söyledi.

Sabah başlayan kar yağışının kısa süreliğine de olsa, hayatı olumsuz etkilediğini belirten Tiryaki, “Yolları tamamen kapatacak kadar çok kar yağmasa da, Altındağ’ın yüksek mahalleleri ve köylerimiz kar yağışından olumsuz etkilendi. Altındağ’da olumsuzluk yaşanmaması ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ekiplerimizi hemen harekete geçirdik. Vatandaşa hizmet temel görevimiz” dedi.

Başkan Tiryaki, vakit kaybetmeden kar küreme çalışmalarına başladıklarını dile getirerek, tüm ekiplerin büyük bir gayretle çalıştığını söyledi.

Tuzlama çalışmalarının da devam ettiğini belirten Tiryaki, Altındağlı vatandaşların karlı günleri kazasız ve belasız geçirmelerini temenni etti.
Kaynak: İHA