AK Parti Kuşadası'nda İstişare Toplantısı Yaptı

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Aydın merkez ve ilçelerinde periyodik olarak düzenlenen ilçe istişare ve danışma toplantılarının Kuşadası ayağı yapıldı.

AK Parti Kuşadası'nda İstişare Toplantısı Yaptı
Kuşadası ve turizmin sorunlarının ele alındığı toplantıya, AK Parti milletvekilleri Mehmet Erdem ve Mustafa Savaş ile AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Kuşadası ilçe Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Kadın Kolları, gençlik kolları ile AK Parti Kuşadası İlçe yönetimi ve partililer katıldı.

Korumar halinde iki bölüm halinde gerçekleştirilen AK Parti istişare ve danışma meclisi toplantısının ilk bölümünde turizmcilerin sorunları ele alındı. İkinci bölümde ise sivil toplum kuruluşları ile meslek kuruluşlarının temsilcilerinin görüş ve önerileri dinlendi. Toplantıda konuşan AK Parti Aydın milletvekili Mustafa Savaş, “ Çözmemiz gereken çok önemli sorunlar var. Ekonomide, siyasette, terörle ilgili, dış politikayla ilgili çözmemiz gereken çok sorunlar var. Bu önümüzdeki dönemde yapmamız gereken en önemli işlerden biri de yeni bir anayasa. Bu anayasa ile birlikte sistem değişikliği ile ilgili başkanlık sistemiyle ilgili değişikliği yapmamız gerekiyor “ dedi.

AK Parti Aydın milletvekili Mehmet Erdem ise son günlerde yaşanan terör olaylarının turizme yansımasına değinerek, “ Kuşadası ve Türk turizmi için yaşanan sıkıntıların çözümü turizmcilerin görüşlerine ihtiyacımız var. Yaşananlar karşısında yeni bir yol haritası belirlemek zorundayız “ diye konuştu.

- TİYATRO GÖSTERİSİ YAPILDI

Korumar Otel’deki istişare toplantılarının ardından AK Parti Kuşadası ilçe teşkilatı tarafından Ticaret Odası salonunda tiyatro gösterisi yapıldı. AK Parti milletvekilleri ve partililerin katıldığı etkinlikte, "Aktif Engelli Deli Deli" isimli oyun sahneye konuldu.
Kaynak: İHA